Voor de laatste nieuwsberichten....

Terugblik op onze eerste zomer in Ettevaux

Wat hebben we er een fantastisch eerste zomer seizoen op zitten! Ondanks dat Hieke tot juli nog om de week in Nederland werkte is de moestuin al helemaal gevuld en eten we sinds mei alle groentes en fruit uit eigen tuin. De verhuur van de gites verloopt fantastisch, we zaten bijna non-stop volgeboekt in de zomermaanden en de boekingen voor 2024 komen al binnen. We ontvingen ook op ons domaine gasten en veel vrienden wisten ook de weg naar Ettevaux te vinden. Ondertussen bouwen we verder aan de boerderij en maken we plannen voor volgend jaar. We willen heel graag een paar campingplaatsen, een paar koeien, zijn bezig met nog een leuk project (meer volgt daarover later) en willen uiteindelijk ook nog een iets grotere woonruimte voor onszelf gaan maken. We houden jullie op de hoogte via onze website van alle plannen! 

Lees meer »

Gite la Bécassine is te huur!

Vanaf eind juli komt deze prachtige gite in de verhuur! Dit huisje is van de ouders van Hieke en mogen wij beheren. Ook voor de zomer zijn er nog een paar weken vrij. Neem gerust contact op voor meer informatie! 

Lees meer »

La Vouavre is al te huur!

Gite la Vouavre is sinds kort in de verhuur. Ben je op zoek naar  een prachtige gite voor 1-6 personen, vrij gelegen en met een grote tuin met prachtig uitzicht? De gite is ook in het hoogseizoen nog enkele weken beschikbaar. Neem voor meer informatie gerust contact op! 

Lees meer »

Website online!!!

Hoera!!! Onze website is vandaag online. We zijn erg benieuwd wat je ervan vindt. Neem gerust contact op als je vragen hebt!

Lees meer »