Gite Charrodier ~ Larochemillay 

Op zoek naar een huisje echt midden in de natuur? 800 meter voor je er bent stopt het asfalt en je bent niet de enige die op het laatste stukje zich af vraagt, ga ik wel goed? En dan ineens rijd je de bocht om, is er een fantastisch uitzicht en ligt er een heel lief huisje aan de rand van het bos!

Weg van alle drukte, alleen maar natuur om je heen, genieten van een klein huisje met alle gemakken en een heerlijke natuurlijke tuin van 8000m2 met een prachtig uitzicht.

 

Gite Charrodier is te huur voor 1-2 personen en ligt op ongeveer 10 minuten rijden van ons domaine.
Je komt binnen in de goed uitgeruste keuken met grote koel-vies combi (je hoeft dus niet elke dag naar de winkel), vaatwasser, kookplaat en hete lucht oven.
Er naast is een badkamer met ruime inloopdouche, wastafel en wasmachine, apart toilet. De woonkamer heeft een eethoek, zithoek met houtkachel en een klein bureautje. Boven is de ruime slaapkamer met 2 persoons bed van 160x200.
Er is wifi en honden (maximaal 2) zijn toegestaan

Er is een schuurtje met tuinmeubilair en waar fietsen gestald kunnen worden.

De tuin van 8000m2, deels gras met veel fruitbomen en deels bos, heeft een prachtig uitzicht over de heuvels en je kijkt uit op de Mont Beuvray. Het weggetje gaat naar geen enkel ander huisje dus behalve een wandelaar of en boer komt er niemand langs en je wandelt zo de bossen in.
De laatste 800m is niet geasfalteerd maar recent onderhouden, uitgevlakt en goed berijdbaar. De laatste 6 foto's zijn van het weggetje er naar toe.

Het water komt uit een put in de tuin, we adviseren dit niet te drinken en vragen zuinig om te gaan met het watergebruik.

Luzy is een iets grotere plaats waar je alle nodige winkels en restaurantjes vindt en ligt op ongeveer 15-20 minuten rijden.


Algemeen:

In onze gites wordt niet gerookt. 
Verwarming d.m.v. houtkachel (woonkamer) en elektrische kachels (keuken en badkamer). 
De gite is niet aangesloten op het waterleidingnet. De watervoorziening komt uit een put uit de tuin.
We adviseren het water niet te drinken of mee te koken en water uit flessen te gebruiken. We zorgen altijd voor een ruime startvoorraad. Daarnaast vragen we echt zuinig om te gaan met water. We geven hiervoor tips bij aankomst.
Huisdieren zijn toegestaan (maximaal 2) voor € 25,- per huisdier per week. 
Er zijn ruim voldoende kussens en een dubbel 4 seizoenen dekbed (240x220), keukenlinnen en badmatjes aanwezig.
Linnengoed, inclusief handdoeken, is apart bij te huren (zie tarieven). De bedden zijn dan opgemaakt bij aankomst. 
Er is internet aanwezig (4G, onbeperkte data).
In onze gites zijn basis voorraden aanwezig zoals koffie, koffiefilters, thee, kruiden, olie, toiletpapier, schoonmaakmiddelen en (af)wasmiddel. 
We brengen geen schoonmaakkosten in rekening als het huis wordt achtergelaten zoals je het hebt aangetroffen.